KAPALI TENİS KORTU KULLANIM TALİMATI

1. Tenis kortunda oynamak isteyen kişiler/takımlar ilgili personele müracaatta bulunurlar.
  2. Spor kıyafetleri dışındaki giysilerle kortlara girilmez.
  3. Spora başlamadan önce doktor kontrolünden geçilmelidir. Sağlık problemi olan özellikle (kalp hastaları) oyuncular oyuna katılmamalıdır. Aksi takdirde sorumluluk oyuncunun kendisine aittir.
  4. Katılımcıların yanlarında değerli eşyaları getirmemeleri önerilir. Soyunma odasında veya sahada çalınma ve kaybolma durumlarında sorumluluk kabul edilmez.
  5. Saha içerisinde su dışında yiyecek ve içecek tüketilmesi yasaktır.
  6. Saha içerisinde sigara içilmesi kesinlikle yasaktır.
  7. Tesis kullanım öncesi alkol alınmamalıdır. Alkollü olarak tesisi kullananlar tesisten uzaklaştırılır.
  8. Tesise ruhsatlıda olsa silahlı girilmez.
  9. Tesis görevlisi gerektiğinde kullanıcının kimliğini ibraz etmesini talep etmeye yetkilidir. Bu durumda kullanıcı kimliğini ibraz etmediği takdirde tesisi kullanamaz.
  10. Tesis tadilat için kapalı kalacaksa sürenin duyurusu takımlara bildirilir.
  11. Odalara ve tesise verilecek kasten zararlar kullanan takımların sorumluluğundadır. Verilecek zararlar takımlardan temin edilecektir.
  12. Maç sonrası soyunma odaları anahtarları ve malzemeler görevlilere teslim edilmelidir.
  13. Soyunma odalarında suyu açık bırakmamak ve giderlere tıkayıcı maddeler atılmaması gerekir.
  14. Her rezervasyon 1 saatlik kullanım için olup, iptaller 1 gün öncesinden sorumlu görevli kişiye bildirilmelidir.
  15. Rezervasyon 6483 dahili hattan veya Spor  Koordinatörlüğü (kapalı spor salonu) bürosundan yapılabilir.
  16. Rezervasyon iptal işlemi zamanında yapılmaz ise kort ücreti iade edilmez.
  17. Kullanıcıların yukarıdaki maddeleri uygulamaları ve görevlilerin ikazlarına uymaları gerekmektedir.
  18. Ücretler Halk Bankasının TR390001200978500006000071 İban no’lu hesabına veya  Halk Bankasının 06000071 hesabına yatırılacaktır.
  19. Banka dekontu açıklamasına Kapalı tenis kortu kullanım ücreti  ibaresi belirtilmelidir.
  20. Spor koordinatörlüğü her türlü değişim yapma hakkına sahiptir.