2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR( TÜM ÖĞRENCİLER)

2017-2018 akademik yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemleri başlamış olup tüm öğrencilerimizin(1. sınıflar dahil) ders kayıtlanmalarını danışmanlarıyla irtibat halinde 01-11 Şubat 2018 tarihleri arasında “OBS” sistemi üzerinde bizzat yapmaları gerekmektedir.

Ders kayıtlanmalarının mazereti olmayıp derse kayıt olmayan öğrenciler derse devam edemezler sınavlara giremezler.

Ders kayıtlanması yapmamış olup derse devam eden ve/veya sınavlara giren öğrencilerin sınavları iptal edilir.

Üniversitemiz ana sayfasında yayımlanan 2017-2018 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Duyurusu İçin tıklayınız...

2017-2018 akademik yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemleri sırasında Yüksekokulumuz öğrencileri ders seçimlerini yaparken GRUPLARA AYRILAN derslerde Erkek öğrenciler Grup: 1’i, Bayan öğrenciler ise Grup: 2’yi seçeceklerdir.

Seçmeli derslerden ise sadece bir tanesi seçilecek olup daha önceki dönemlerde almış olunan seçmeli dersin aynısının alınmaması gerekmektedir. Ancak daha önceki dönemlerde seçmeli dersten başarısız olmuş öğrenciler aynı adlı seçmeli dersi alabilirler.

Önemle duyurulur.

Örnek Seçim Formatı( ders isimleri farklılık gösterebilir ve göstermektedir de)

ANT102

GENEL CİMNASTİK

Grup-1

Erkek öğrenciler seçecek

ANT102

GENEL CİMNASTİK

Grup-2

Bayan öğrenciler  seçecek

Kayıt yenileme işlemi yapacak bayan öğrenci alacağı derslerin göründüğü ara yüzde yer alan aynı kod ve addaki dersin ikisini birden seçmeyecek sadece gruplara bölünen( erkek-bayan) ders için Grup-2 ‘yi seçeceklerdir.

Tam tersi erkek öğrenciler için de geçerlidir.