23 EYLÜL 2019 TARİHİNDE KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR

Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 23 EYLÜL 2019 CUMA günü, (08:30-16:30) Yozgat Bozok Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda gerçekleştirilecektir. Kesin kayıt için adayların gerekli belgeler ile birlikte kayıt merkezinde şahsen hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen kesin kayıt süresi içerisinde kaydını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybetmiş olacaklardır.

Kesin kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından açık kontenjan kalması halinde yedek adayların kayıt işlemleri yapılacaktır. Yedek adaylar için kayıt hakkı doğması halinde detaylar https://besyo.bozok.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

ÖNEMLİ: Yedek listesi her gün güncellenerek ilan edilecektir. Adaylarımızın sitemizi takip etmesi önerilmektedir. Sağlık Raporu. (Heyet Raporu) Yozgat Bozok Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi adaylarımıza yardımcı olacaktır.

BAYAN ADAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ERKEK ADAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Lise Diplomasının Aslı veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Diplomanın Kayıp Olması Durumunda Kayıp Belgesinin Aslı

2- 2019 (TYT-P) Puanı Sonuç Belgesi

3- 2018-TYT puanı 200 ve üzeri olan adaylardan, 2019-YKS’nin hiçbir oturumuna katılmadan 2018-TYT puanını kullanmak isteyenlerin 2019-YKS’ye başvuru yapmaları zorunludur. Bu adaylardan 2019-YKS’ye hiç başvuru yapmayanlar, 2018-TYT puanını 2019 için kesinlikle kullanamayacaktır. (Belgelendirmek kaydıyla)

4- Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi 4- 10 Adet 4.5x6 Ebadında Fotoğraf

5- İkinci Öğretim Programlarına Yerleşen Adaylar İçin Banka Dekontu (Kayıt esnasında gerekli bilgiler verilecektir.)

6- Öğrenci Ön Kayıt Formu (Kayıt esnasında gerekli belgeler verilecektir.)

7- Sağlık Raporu (Heyet Raporu)