26. 09. 2018 TARİHİ İLE KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLAR

Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 26 EYLÜL 2018 ÇARŞAMBA günü, (08:30-16:30) Bozok Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda gerçekleştirilecektir. Kesin kayıt için adayların gerekli belgeler ile birlikte kayıt merkezinde şahsen hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen kesin kayıt süresi içerisinde kaydını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybetmiş olacaklardır.

Kesin kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından açık kontenjan kalması halinde yedek adayların kayıt işlemleri yapılacaktır. Yedek adaylar için kayıt hakkı doğması halinde detaylar https://besyo.bozok.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

ÖNEMLİ: Yedek listesi her gün güncellenerek ilan edilecektir. Adaylarımızın sitemizi takip etmesi önerilmektedir. Sağlık Raporu. (Heyet Raporu) Bozok Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi adaylarımıza yardımcı olacaktır.

ERKEK ADAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

BAYAN ADAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ BAYAN ADAYLARIN KESİN KAYITLARI TAMAMLANMIŞTIR.

MİLLİ ERKEK ADAYLARIN KESİN KAYITLARI TAMAMLAMIŞTIR.

YABANCI UYRUKLU ADAYLARIN KESİN KAYITLARI TAMAMLANMIŞTIR.

ENGELLİ ADAYLAR KESİN KAYITLARI TAMAMLANMIŞTIR