2017-2018 YAZ OKULU ÖN KAYITLARI DUYURUSU

YAZ OKULU ÖN KAYITLARI

2017-2018 YAZ OKULU

YAZ OKULU TAKVİMİ

Ön Kayıt Başvuru Tarihi…………………...18 Haziran-26 Haziran  2018 tarihleri arası.

Kesin Kayıt Başvuru Tarihi………………..27 Haziran-29 Haziran 2018 tarihleri arası.

Yaz Okulu Başlama-Bitiş……………..…...02 Temmuz-17 Ağustos 2018 tarihleri arası

FAX NO : 0 354 242 10 36

Aşağıdaki bilgilerin dikkatle okunması önemle rica olunur.

ÖN KAYIT:

* 18 Haziran-26 Haziran 2018 tarihleri arasında aşağıdaki dilekçenin doldurularak belirtilen fax numarasına gönderilmesi veya fakültemiz öğrenci işleri birimine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

* Ön kayıt haftasında kontenjanı sağlamayan derslere kesin kayıt yapılmayacaktır. (Ders kapanacaktır)

* Üniversitemiz dışından başvuru yapacak öğrenciler de aynı işlemleri yapacaklardır.

* Kesin kayıt haftasında kayıtların nasıl yapılacağı henüz belli değildir. Ayrıntılar daha sonra web sayfamızda duyurulacaktır.)

* Her öğrenci kendi müfredatından bakarak dersin saatini (teori+uygulama) ve kredisini doğru olarak yazmalıdır.

* Öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla bir yaz okulu döneminde en fazla 4 ders (12 kredi) alınabilir.

BESYO YAZ OKULU ÜCRET TABLOSUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖN KAYIT DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ