2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı BÜTÜNLEME Sınav Programı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı BÜTÜNLEME Sınav Programı için tıklayınız.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS, LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ’nin ilgili maddeleri.

19. Maddenin 6. Fıkrası: Derse kayıt ve devam şartlarını sağlayan öğrenciler, akademik takvime uygun olarak yarıyıl veya yılsonunda, yarıyıl veya yılsonu sınavlarına başarısız olmaları halinde bütünleme sınavlarına girerler.

19. Maddenin 8. Fıkrası: Almış oldukları ders veya derslerin yarıyıl veya yılsonu sınavına girme hakkı elde eden öğrencilerden, yarıyıl veya yılsonu sınavı sonunda başarısız olan öğrenciler ve sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl veya yılsonu sınavına giremeyen öğrenciler ile yarıyıl veya yılsonu sınavı sonunda şartlı başarılı olarak DC ve DD notu almış olan öğrenciler bu derslerden bütünleme sınavına girebilir. Bütünleme sınavına giren öğrencilerin, ilgili derse ait başarı notu belirlenirken, yarıyıl sonu notu yerine bütünleme sınav notu kullanılır.

ÖZETLE:

1- Bütünleme sınavlarına girebilmek için EN ÖNEMLİ ÖN ŞART dönem içerisinde derse devam şartı yerine getirilmiş olmalıdır.

2- Final sınavlarına giremeyen öğrenciler  ile Final sınavlarına girmiş olup dersin harf notu