2017 – ÖSYS-EK YERLEŞTİRME İLE SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜNE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı, ÖSYS-EK YERLEŞTİRME sonuçlarına göre Yüksekokulumuz Spor Yöneticiliği Bölümüne kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 13-19 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde Yüksekokulumuza ŞAHSEN  başvurmaları zorunludur.

Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1-            Lise Diplomasının veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Onaylı Sureti ve yahut  Diplomanın Kayıp Olması Durumunda Kayıp Belgesinin Aslı

2-            YGS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı

3-            Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı Aslı ve 1 Adet Fotokopisi

4-            12 Adet 4.5x6 Ebadında Fotoğraf

5-            Öğrenci Ön Kayıt Formu( Kayıt esnasında doldurulabilir).  İndirmek İçin Tıklayınız...

6-            Askerlik Durum Belgesi (29 yaşını doldurmuş erkek adaylar için)

DİKKAT: YÜKSEKOKULUMUZ, SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ I. VE II. ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YERLEŞEN ADAYLARIN, 18-25/09/2017 TARİHİNE KADAR, SAĞLIK RAPORLARINI ( HEYET RAPORU***) YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

*** RESMİ VEYA ÖZEL HERHANGİ BİR SAĞLIK KURULUŞUNDAN ALINABİLİR.

MÜDÜRLÜK