2017 - ÖSYS İLE SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜNE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

1- Kayıt Duyurusu için Tıklayınız!

2- E-Kayıt kullanma klavuzu için Tıklaynız!

3- Öğrenci numarası öğrenme ve Öğrenci Bilgi Sistemi (obs) şifre edinme için Tıklayınız!

4- İsteğe bağlı yabancı dil (ing.) hazırlık sınıfı başvuruları için Tıklayınız!

DİKKAT: YÜKSEKOKULUMUZ, SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ I. VE II. ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YERLEŞEN ADAYLARIN, DERS KAYITLARI BAŞLAMADAN ÖNCE Kİ SON GÜN OLAN 18-25/09/2017 TARİHİNE KADAR, SAĞLIK RAPORLARINI ( HEYET RAPORU***) YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

*** RESMİ VEYA ÖZEL HERHANGİ BİR SAĞLIK KURULUŞUNDAN ALINABİLİR.

SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ MANUEL KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1-            Lise Diplomasının veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Onaylı Sureti ve yahut  Diplomanın Kayıp Olması Durumunda Kayıp Belgesinin Aslı

2-            YGS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı

3-            Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı Aslı ve 1 Adet Fotokopisi

4-            12 Adet 4.5x6 Ebadında Fotoğraf

5-            Öğrenci Ön Kayıt Formu Kesinlikle elektronik ortamda doldurulacaktır.  İndirmek İçin Tıklayınız...

6-            Tam Teşekküllü hastaneden(RESMİ veya ÖZEL) alınmış Sağlık Raporu (Heyet Raporu)

NOT:BOZOK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİDEN ALINABİLECEKTİR.

7-            Askerlik Durum Belgesi (29 yaşını doldurmuş erkek adaylar için)

MÜDÜRLÜK